Auxili i Kontaminació Akústika són les dos primeres confirmacions del GanxoRock 2015

Comença el compte enrere per a la tercera edició del GanxoRock. El Col·lectiu Cultural El Ganxo, que s’encarrega d’organitzar el festival, va informar fa uns dies que tornava el GanxoRock per commemorar el 20é aniversari del col·lectiu. Es farà el proper 7 d’agost a Benigànim(La Vall d’Albaida)

Grups tan diferents com Aspencat, Pep Botifarra, Auxili o Taberícoles van actuar en la primera edició, la del 2011. Per a la segona edició, el 2012, va ser La Gossa Sorda, Desgavell, Malnom i també Auxili els que van passar per l’escenari del GanxoRock, les dues Edicions van tindre una gran acollida.

Hui s’han fet públic els dos primers grups que s’afegeixen al cartell d’aquest 2015: En primer lloc, Kontaminació Akústika, de Biar, que presentaran el seu disc “Vestits amb paraules noves”. Després de guanyar el I concurs de grups emergents, són el primer grup que es confirma pel GanxoRock 2015.

Recordem que falten per llançar tres grups més de molt de nivel i caps de cartell, així que encoratgem als joves de la Vall d’Albaida i comarques veïnes a estar pendents i que aposten i confíen en el Ganxo que compren el més aviat i a bon preu ja que anirà pujant progressivament.

Clica per anar al web

Clica per anar al web

En segon lloc, després d’actuar a les edicions de 2011 i 2012, els ontinyentins Auxili repetiran per tercera vegada al festival. Presentaran el 7 d’agost el seu últim disc “Dolç Atac”, que l’ha fet rodar per tot l’Estat Espanyol amb el seu reggae amb molt bona acollida per part del públic.

Aquestes dos confirmacions venen acompanyades d’una promoció per a les 150 primeres entrades que es posaran a la venda. Seran a 6€ i tindran la polsera de tela del GanxoRock 2015. Es podran comprar només online en la pàgina web www.ganxorock.com.

Cal remarcar que des de l’any 1995 el Col·lectiu Cultural El Ganxo treballa a Benigànim per oferir una programació cultural variada i de qualitat i això li han valgut premis com el 9 d’Octubre que atorga l’Ajuntament de Benigànim, el passat 2013 o el Joan Baptista Basset del mateix any. Després d’una renovació generacional el passat 2011, el col·lectiu afronta amb energies renovades i més ganes que mai aquesta nova etapa.

Llibres, discos, documentals i la Festa Estellés han sigut algunes de les moltes activitats que El Ganxo ha portat endavant però per aquest 2015 serà el GanxoRock el que commemore els 20 anys de l’agrupació.

n Baptista Basset del mateix any. Després d’una renovació generacional el passat 2011, el col·lectiu afronta amb energies renovades i més ganes que mai aquesta nova etapa.

Llibres, discos, documentals i la Festa Estellés han sigut algunes de les moltes activitats que El Ganxo ha portat endavant però per aquest 2015 serà el GanxoRock el que commemore els 20 anys de l’agrupació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s