Commemoració 18 Anys del Col·lectiu Cultural El Ganxo

El Col·lectiu Cultural El Ganxo va commemorar el passat divendres els 18 anys d’historia com a col·lectiu. Ho va fer en un sopar també es va estrenar el documental que “El Ganxo” ha rodat, on fundadors, socis i col·laboradors analitzen els principis, l’evolució i les perspectives de futur.

sopar

El sopar va transcendir en ambient festiu. En primer lloc, els assistents van poder veure el documental sobre els 18 anys del col·lectiu que es pot veure ja al canal de YouTube. En acabar, la presentadora Alba Boscà, una de les socies del grup, donava a conèixer la nova imatge de “El Ganxo” que ha estat dissenyada per l’artista local Gonçal Beneyto.
gonçallogo

Era l’hora dels parlaments i el primer president del Col·lectiu Cultural El Ganxo, Genaro Bellver, agafava la paraula i recalcava la “importància d’un col·lectiu com “El Ganxo” que defense la nostra cultura al poble de Benigànim”. Va recordar els inicis del grup i va mostrar la seua satisfacció que “18 anys després “El Ganxo” segueix endavant i amb més gent que mai”.
GenaroSopar

En finalitzar, l’actual president del col·lectiu es va dirigir a tots els assistents. Començava agraint la tasca “a la gent que l’any 95 creia necessària una programació cultural de qualitat al nostre poble per defensar la nostra cultura, cosa que l’Ajuntament no feia i encara segueix sense fer” afirmava.
vicentsopar

Vicent Tormo va continuar analitzant l’evolució del co·lectiu i recalcant el punt d’inflexió que va significar l’organització del GanxoRock. Va acabar encoratjant a tota la gent jove del col·lectiu a “No tindre por, fer un pas endavant per seguir lluitant per la nostra cultura i tindre la força i el coratge necessaris per portar “El Ganxo” on es mereix. “Si no defensem la nostra cultura, ningú ho farà per nosaltres” acabava afirmant.
atzukaksopar

Per finalitzar l’acte, els ontinyentins Atzukak van presentar el seu darrer disc, “Els colors del roig” interpretant cançons com “La nostra vall” o “País inexistent”, una de les més aplaudides entre el públic.

Podeu veure tots les imatges de l’acte clicant en la imatge de baix:

Clica per veure l'àlbum

Clica per veure l’àlbum

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s