Xavi Sarrià presentarà “Totes les cançons parlen de tu” a Benigànim

Després de la gran acollida d’Històries del paradís, el cantant d’Obrint Pas i escriptor Xavi Sarrià ens submergeix en la València dels anys noranta, una època en què es van viure les batalles socials, culturals i polítiques que en bona part expliquen la societat d’avui. Amb aquest teló de fons, “Totes les cançons parlen de tu” s’endinsa en les ferides que s’obren durant la vereda iniciàtica.

presentacióxavisarriàSarrià presentarà la seua primera novel·la a Benigànim el proper 9 de maig. L’Espai Jove acollirà la presentació del seu segon llibre, “Totes les cançons parlen de tu”, a partir de les 19:30h al Saló d’Actes.

Sinopsi: Quan l’Ivan torna a València per enfrontar-se a les seues ombres, recorda els dies d’aquell 1992 que li van canviar la vida. Els blocs de pisos entre descampats, recreatius i alqueries abandonades. Els amics del barri marcats per les frustracions de les seues biografies. L’estètica i el llenguatge que usaven com a cuirassa. Les cançons gravades en cassets on es refugiaven. L’espiral de violència que els arrossegava cap a un oceà d’incerteses. Les famílies que patien els seus propis naufragis. El fràgil equilibri que es va trencar amb la mort inesperada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s